Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Keski-Suomessa yli 20 uutta koronatartuntaa – Jyväskylässä uusien tapausten määrä nousi selvästi edellispäivään verrattuna

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) listaus kertoo, että Keski-Suomessa on raportoitu tiistaina yli 20 uutta koronavirustartuntaa.

Jyväskylään listattiin 16 uutta koronatapausta, mikä nostaa kaupungin koronatartuntojen määrän pandemian aikana yhteensä 809:ään. Maanantaina kerrottiin viidestä uudesta tartunnasta.

Uuraisilla raportoitiin tiistaina kolme uutta tartuntaa sekä Laukaassa ja Petäjävedellä kummassakin yksi. Lisäksi Mänttä-Vilppulaan listattiin yksi uusi varmistettu tautitapaus.

THL ei ilmoita tartuntamääriä kunnista, joissa tartuntoja on alle viisi. Tartunnat saattavat myös näkyä THL:n listauksessa pienellä viiveellä.

Keski-Suomessa on koronapandemian alusta lähtien todettu kaikkiaan 1 044 koronatapausta.

Keski-Suomen ilmaantuvuusluku kääntyi tiistaina kasvuun. Tuorein lukema oli THL:n listauksessa 71,5. Maanantaina se oli 66,4 ja sunnuntaina 68,4. Ilmaantuvuusluku kertoo koronatartuntojen määrän 100 000 asukasta kohden kahden viikon aikana.

Koko Suomessa THL ilmoitti uusia varmistettuja tautitapauksia 349. Kahden viime viikon aikana tartunnat ovat olleet hieman kasvussa sitä edeltävään kahteen viikkoon verrattuna.