Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Keski-Suomessa jälleen yli 20 uutta koronatartuntaa – maakunnan ilmaantuvuusluku jatkaa edelleen kasvuaan

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) raportoi Keski-Suomessa tiistain tapaan keskiviikkonakin yli 20 uutta koronatartuntaa.

Jyväskylään listattiin tapauksista 18, Hankasalmelle kaksi ja Laukaaseen yksi. Lisäksi Kangasniemellä raportoitiin yksi uusi varmistettu tautitapaus.

THL ei ilmoita tartuntamääriä kunnista, joissa tartuntoja on alle viisi. Tartunnat saattavat myös näkyä THL:n listauksessa pienellä viiveellä.

Keski-Suomessa on koronapandemian alusta lähtien todettu yhteensä 1 065 koronavirustartuntaa.

Keski-Suomen ilmaantuvuusluku jatkoi keskiviikkona edelleen noususuuntaansa. Keskiviikon lukema oli 75,1, kun se oli tiistaina hieman yli 70 ja maanantaina vielä selvästi alle 70. Ilmaantuvuusluku kertoo koronatartuntojen määrän 100 000 asukasta kohden kahden viikon aikana.

Koko maassa THL raportoi uusia varmistettuja tautitapauksia 411. Kahden viime viikon aikana Suomessa todettujen tartuntojen määrä on lähes sama kuin sitä edeltävällä kahden viikon jaksolla.