Laukaan korona-altistumisista uutta tietoa: altistuneita yhteensä 84 henkilöä – lisätoimien tarvetta arvioidaan tiistaiaamuna

Laukaa tiedottaa sen koronaryhmän saaneen Seututerveyskeskuksesta päivitetyt tiedot kunnan korona-altistumisista maanantaina iltapäivällä.

Tietojen perusteella tiistaina 16.3. kolmen altistumistilanteen johdosta Sydän-Laukaan koulussa altistui mahdollisesti 34 henkilöä, Kirkonkylän koulussa 26 henkilöä ja päiväkoti Laulupuussa 24 henkilöä.

Tämän hetken tietojen mukaan altistuneita on yhteensä 84 henkilöä.

Seututerveyskeskuksen tartuntatautilääkäri ja jäljittäjät tarkistavat vielä altistumiset, ja lääkäri asettaa tarkistusten perusteella altistuneet karanteeniin 31.3. saakka.

Koulut ja päiväkoti ovat tiedottaneet maanantai-illan aikana altistuneita ja heidän huoltajiaan ja ohjanneet heidät jäämään omaehtoiseen karanteeniin, kunnes heihin otetaan yhteyttä Seututerveyskeskuksesta.

Laukaan kunnan koronatyöryhmä ja Seututerveyskeskuksen tartuntatautilääkäri kokoontuvat seuraavan kerran tiistaiaamuna. Silloin harkitaan ajantasaisen tartuntatautitilanteen perusteella lisätoimenpiteiden tarve.

Virusmuunnos levinnyt perheissä, mutta tilanne Laukaassa on hallinnassa – ei tarvetta siirtyä etäopetukseen