Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keuruulla ja Laukaassa pääsee perjantaina ottamaan ensimmäisen rokoteannoksen ilman ajanvarausta – tarjolla noin sadalle hengelle

Keuruun ja Laukaan terveysasemilla pidetään perjantaina 20.8. walk-in-rokotuspäivä, jossa voi tulla ottamaan koronarokotteen ensimmäisen annoksen ilman ajanvarausta.

Keski-Suomen seututerveyskeskuksen mukaan päivä järjestetään, sillä koronarokoteajanvaraus ei ole ollut niin vilkasta kuin oltaisiin toivottu ja rokotteita uhkaa jäädä käyttämättä.

Keuruun terveysasemalla voi tulla ottamaan koronarokotteen ensimmäisen annoksen ilman ajanvarausta aikuisneuvolaan (2. krs) kello 10–15. Ilman ajanvarausta annettava rokote tarjotaan noin 60 ensimmäiselle.

Laukaan terveysasemalla (1. krs, sininen käytävä) koronarokotteen ensimmäisen annoksen saa ilman ajanvarausta kello 10–14. Ilman ajanvarausta annettava rokote tarjotaan noin 40 ensimmäiselle.

Paikalle tulijoita pyydetään varautumaan odottamaan vuoroaan rauhassa ja tarvittaessa ulkosalla, jotta turvavälit saadaan säilytettyä sisätiloissa. Lisäksi muistutetaan maskin käytöstä.