Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Jyväskylään tilastoitiin 22 uutta tautitapausta – koronatilastot kasvoivat ympäri Keski-Suomea

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) tilastoi torstaina Jyväskylään 22 uutta koronavirustartuntaa.

Sen lisäksi Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä raportoitiin Saarijärvellä 12 uutta tautitapausta, Laukaassa ja Keuruulla seitsemän, Muuramessa kuusi ja Kannonkoskella neljä. Yhdet uudet tartunnat merkittiin Joutsaan, Kivijärvelle, Konnevedelle ja Uuraisille.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä uusia koronatartuntoja listattiin Jämsään 13 sekä Mänttä-Vilppulaan ja Virroille yksi. Etelä-Savon puolella Kangasniemelle tilastoitiin yksi uusi koronatapaus.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä on raportoitu pandemian alusta alkaen yhteensä 6 110 koronavirustartuntaa.

Sairaanhoitopiirin koronailmaantuvuusluku oli torstaina 238. Keskiviikkona lukema oli 244,3, tiistaina 240,3 ja maanantaina 247,1. Ilmaantuvuusluku kuvaa koronatapausten määrää 100 000 asukasta kohden kahden viikon jaksolla.

THL raportoi koko maassa tänään 1 622 uutta koronavirustartuntaa ja kahdeksan uutta koronakuolemaa.

THL:n rokotusrekisterin mukaan Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä ensimmäisen koronarokoteannoksen on saanut 87,2 prosenttia ja toisen annoksen 81,5 prosenttia 12 vuotta täyttäneestä väestöstä.

Ensimmäisen rokoteannoksen on saanut sairaanhoitopiirissä kaikkiaan 195 698 ihmistä ja toisen annoksen 182 376 ihmistä. Kolmannen annoksen on saanut 12 817 ihmistä.