Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Suomen teillä rytisi tiistaina – liukkaat tiet johtivat useisiin pieniin kolareihin ympäri maakuntaa

Keski-Suomen teillä vallitsi tiistaina erittäin huono ajokeli, mikä näkyi onnettomuuksien määrässä. Korpilahden traagisen kuolonkolarin lisäksi ympäri maakuntaa sattui useita pienempiä onnettomuuksia, joissa säästyttiin henkilövahingoilta.

Aikaisin aamulla rytisi Jyväskylän Kuukanpääntiellä henkilöauton kuljettajan menetettyä ajoneuvonsa hallinnan ja osuttua vastaantulijaan. Kumpikaan kuljettajista ei loukkaantunut tilanteessa.

Puoliltapäivin Nelostiellä Joutsasta Toivakkaan päin tapahtui onnettomuus, kun henkilöauton kuljettaja törmäsi aura-auton avoinna olleeseen auraan. Kuljettaja ehti jarruttaa, joten loukkaantumisilta vältyttiin. Lyhyt haitta liikenteelle syntyi, kun vaurioitunut aura piti taittaa takaisin auton alle onnettomuuksien välttämiseksi.

Muuramen keskustassakaan ei vältytty peltikolareilta, kun auto ajoi Muuramentien ja Virastotien risteyksessä toisen perään. Pelastuslaitoksen mukaan kumpikaan kuljettaja ei loukkaantunut.

Myös Laukaan iltapäivä oli autoilijoille petollinen. Laukkavirrantien ja Kantolantien risteyksessä tapahtui kylkikolari, josta molemmat kuljettajat selvisivät loukkaantumatta.

Päivystävän palomestarin mukaan onnettomuudet johtuivat pääosin teillä olleesta lumesta ja sen aiheuttamasta liukkaudesta.