Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöauto päätyi katolleen kaistojen keskelle uudella Nelostiellä, liikenne pohjoiseen oli poikki tunnin ajan – yöllä myös kaksi muuta liikenneonnettomuutta

Keski-Suomen pelastuslaitoksen apua tarvittiin Jyväskylässä kello kolmen jälkeen perjantain vastaisena yönä samanaikaisesti kahdella eri liikenneonnettomuustehtävällä.

Ensin pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta uudelle Nelostielle Kirrin kallioleikkausten kohdalle ja hetki tämän jälkeen pelastuslaitos hälytettiin tehtävälle Hämeenpohjantielle.

Uudella Nelostiellä Kirrissä pohjoisen suuntaan ajanut henkilöauto oli osunut lumipenkkaan ja ajoneuvo oli päätynyt katolleen kaistojen keskelle.

Ajoneuvossa oli ainoastaan kuljettaja, joka kuljetettiin sairaala Novaan tarkastukseen. Vakavasta loukkaantumisesta ei pelastuslaitoksen tietojen mukaan kuitenkaan ole kyse.

Tapahtuneen takia pohjoisen suuntaan menevät kaistat olivat poikki noin tunnin ajan. Poliisi ohjasi liikennettä kiertotielle vanhaa Nelostietä pitkin.

Kaistat olivat taas vapaat kello neljän jälkeen, kun onnettomuuspaikka saatiin raivattua ja hälytysajoneuvot poistuivat paikalta.

Pelastuslaitos ei osaa arvioida onnettomuuteen johtaneita syitä.

Pelastuslaitos hälytettiin myös pienelle tieliikenneonnettomuustehtävälle Hämeenpohjantielle. Siellä henkilöauto oli törmännyt lyhtypylvääseen.

Ajoneuvon kuljettaja kuljetettiin sairaala Novaan tarkastukseen.

Ajoneuvolle tilattiin paikan päälle hinausauto. Vioittunut lyhtypylväs tehtiin virrattomaksi ja pylväs kaadettiin hallitusti alas maahan lisävahinkojen estämiseksi.

Lisäksi Laukaassa Nelostiellä lentoaseman kohdalla tapahtui kello yhden jälkeen yöllä liikenneonnettomuus. Ohitustilanteessa tukkirekka ja henkilöauto osuivat toisiinsa.

Henkilöauton kyydissä olleet kolme henkilöä ja tukkirekan kuljettaja eivät loukkaantuneet ja kaikki osapuolet pääsivät jatkamaan matkaa asian selvittämisen jälkeen.

Molemmat ajoneuvot säilyivät ajokelpoisina ja tilanteesta ei aiheutunut haittaa muulle liikenteelle.