Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pekka Toveri puhui Konnevedellä Ukrainan tilanteesta ja Suomen puolustuspolitiikasta

Konnevedellä vietetään maanpuolustusiltaa tänään keskiviikkona 5.10. Konnevesisalissa. Pääpuhujana on kenraalimajuri evp. Pekka Toveri, joka kertoo Venäjän hyökkäyssodan tilanteesta Ukrainassa ja ajankohtaisista asioista Suomen puolustuspolitiikassa.

Suora lähetys on päättynyt.

Illan musiikkiesiintyjänä on Ilmavoimien soittokunta. Ohjelmaan kuuluvat myös tapahtuman järjestäjien eli Puolustusvoimien Keski-Suomen aluetoimiston ja Konneveden kunnan tervehdykset. Tapahtuma on osa Konneveden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Maanpuolustusilta alkaa kello 18. Tapahtumaa voi seurata suorana tästä jutusta. Suora lähetys on päättynyt.

Keski-Suomen aluetoimisto järjestää maanpuolustusillan myös Äänekosken kaupungintalolla tiistaina 11.10. kello 17.30. Tarjolla on ajankohtaista tietoa Puolustusvoimista ja vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta. Lisäksi vapaaehtoiset maanpuolustusjärjestöt ja maakuntajoukot esittelevät toimintaansa.

Sotahistoriaa tutkinut kirjailija ja poliisi Mikko Porvali pitää Äänekosken tilaisuudessa esitelmän aiheesta "Mikä suomalaisessa kaukopartiokirjallisuudessa on totta – ja mikä ei?"