Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Jyväskylässä raju lisäys koronatartuntojen määrään – uusia tautitapauksia raportoitiin myös Laukaassa, Hankasalmella ja Mänttä-Vilppulassa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilaston mukaan Jyväskylässä on raportoitu 17 uutta koronavirustartuntaa. Kaikkiaan Jyväskylässä on nyt todettu keväästä lähtien 1 084 tautitapausta.

THL listasi tiistaina uusia tartuntoja myös kaksi Hankasalmelle, yhden Laukaaseen ja kaksi Mänttä-Vilppulaan.

Keski-Suomessa on todettu koronapandemian aikana kaikkiaan 1 401 koronatapausta.

Maakunnan ilmaantuvuusluku oli tiistaina selkeästi suurempi kuin muutamina edeltävinä päivinä. Tuorein lukema oli 37,1, kun se oli maanantaina 31,6. Viime viikon loppupuolella luku oli vielä selvästi alle 30:n. Ilmaantuvuusluku kuvaa koronavirustapausten määrää kahden viikon aikana sataa tuhatta asukasta kohden.

Koko maassa raportoitiin tiistaina 348 uutta varmistettua tautitapausta.

THL:n rokotusrekisterin mukaan Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä ensimmäisen annoksen koronarokotetta on saanut 3 527 henkeä. Kaikkiaan rokoteannoksia on annettu 3 675, kun mukaan lasketaan toisenkin koronaroketeannoksen saaneet.

Vertailun vuoksi Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä on koronarokotuksen saanut tähän mennessä 5 891 henkilöä ja Pirkanmaalla 13 150 henkilöä.

Juttua on tarkennettu 26.1. klo 13.43: lisätty tiedot uusimmista rokotettujen määristä.